O Nama

Office

EcoglobalBTD DOO

Ecoglobal je porodična kompanija osnovana 2020. godine sa željom da spoji iskustvo i novu pozitivnu energiju na globalnom tržištu. Fokus svog poslovanja je usmeren na otkrivanje i osvajanje savremenih tehnoloških metoda u proizvodnji raznovrsne lepeze modifikacije različitih tipova skrbova kao i unapredjenje distributivne i logističke mreže snabdevanja tržišta sirovainama namenjenim za proizvodnju prehrambenih proizvoda.

Machinery and Pipes

Misija

Ecoglobal BTD je formiran iz potreba tržišta zapadnog Balkana za promenom koncepcije poslovanja i njenim prilagođavanjem i približavanjem svetskim standardima u ovakvim vidovima globalnog biznisa.

Ecoglobal BTD je najbolji spoj iskustva, nove energije i profesionalnosti u B2B relacijama. Naši poslovni kontakti, način delovanja i komunikacije i briga o zadovoljstvu partnera nam omogućuje da zadovoljimo sve i najzahtevnije zadatke koji se ispred nas postave.

Za Ecoglobal BTD reč nemoguće ne postoji.

Ecoglobal Ogranak

Vizija

Ecoglobal BTD ima viziju da u najkraćem vremenu postane nezamenljiv i prepoznatljiv učesnik najvećih proizvodnih, investicionih i razvojnih projekata u svojoj sferi delovanja i interesovanja. Naši partneri su najveći, najbolji i najkvalitetniji.

Usvojili smo visoke standarde poslovanja i  profesionalni pristup svakom klijentu.